Τριήμερη απεργία στην ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ

Τα Διοικητικά Συμβούλια της ΕΣΗΕΑ, της ΕΠΗΕΑ και της ΕΤΗΠΤΑ αποφάσισαν την κήρυξη απεργίας για τους δημοσιογράφους, τους διοικητικούς υπαλλήλους και τους τεχνικούς τύπου, οι οποίοι εργάζονται στις εφημερίδες «ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ» και «ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ», καθώς και στην ηλεκτρονική σελίδα «enet.gr» από τις 5 μ.μ. της Παρασκευής, 14 Νοεμβρίου 2014 έως τις 5 μ.μ. της Δευτέρας, 17 Νοεμβρίου 2014.

Τα Διοικητικά Συμβούλια των Ενώσεων έλαβαν τη συγκεκριμένη απόφαση, έχοντας εξαντλήσει κάθε όριο υπομονής και καλοπιστίας, λόγω της παρατεταμένης ασυνέπειας που επιδεικνύει η εργοδοσία της εφημερίδας όσον αφορά την εξόφληση των οφειλών προς τους εργαζόμενους, στους οποίους οφείλονται δεδουλευμένες αποδοχές εννέα (9) μηνών και διεκδικούν την άμεση καταβολή όλων των δεδουλευμένων προς τους εργαζόμενους.

 

Οι εργαζόμενοι θα πραγματοποιήσουν συνέλευση τη Δευτέρα 17 Νοεμβρίου στις 12.30 μ.μ., στα γραφεία της εφημερίδας, προκειμένου να καθορίσουν την περαιτέρω στάση τους.

 

 ΤΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΤΩΝ ΕΝΩΣΕΩΝ

 

 

• ΤΙ ΕΙΧΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙ Η ΤΡΙΤΗ ΟΨΗ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΟΥ ΚΗΡΥΞΑΝ ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 7 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014

 

 

ΤΡΙΤΗ ΟΨΗ Α.Ε.

____________________________________________________________________

 

ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ 

 

Αθήνα, 10 Νοεμβρίου 2014

 

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

 

 

 

Σε απάντηση ερωτήματος, που τέθηκε χθες το βράδυ σχετικά με το κατά πόσο η ανακοίνωση της 8ης Νοεμβρίου για την καταβολή ενός μισθού την Παρασκευή 14 Νοεμβρίου, ενός μισθού μέχρι τη 12η Δεκεμβρίου και την καταβολή δώρου Χριστουγέννων μέχρι την 22η Δεκεμβρίου, σας ενημερώνουμε ότι, μετά τις πρόσφατες εξελίξεις και την δικαστική απόφαση για την απεργία που προκήρυξαν τα σωματεία την Παρασκευή 7 Νοεμβρίου, οι προγραμματισμένες πληρωμές προς τους εργαζόμενους εξακολουθούν να ισχύουν. 

 

 

Για την Τρίτη Όψη Α.Ε. 

Η Διοίκηση

 

• ΤΙ ΛΕΕΙ Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ Χ.Α.ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ ΟΨΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΤΗΝ “ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ” (στη φωτογραφία) 

 

 

 

Διάδοση στο Twitter Διάδοση στο Facebook Αποστολή με Email

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία

Για το ίδιο θέμα

Mobile έκδοση Web έκδοση